Вашето мнение
|
|
---|---|
#31 КORECOM 2017 | 25.11.2016 14:11 |
1548 Posts
Since 16.06.2009 |
ЧУДЯ СЕ ЩО СИ ЧЕШИТЕ ЕЗИЦИТЕ? |
#32 Removed user | 25.11.2016 16:51 |
99 Posts |
не всеки може да вземе отбор като твоя на готово:D някой ме беше попитал,от къде са ми тези 3000 наказателни т.8) спечелих 2400 точно от този човек над мен:^)той си мамчеше,а аз го докладвах и наказанията ни бяха абсолютно еднакви:x форума на 11/2 си е живо доказателство(puke) ЛИЛ внимавай,защото утре ЗАКСа може да реши да играе и ще се получи кофти ситуация |
#33 КORECOM 2017 | 25.11.2016 21:52 |
1548 Posts
Since 16.06.2009 |
Е не всички сме влюбени като тебе във виртуалните изяви?Със Закса може да се черпиме до ЗОРИ,а с тебе кво да те правя...ти си знаеш...Нито моа се напиеме,нито каквото и да е.Дерзай там с твоите мечтички...Виртуалний войводо)))Считам,че в играта има поне още 3/4 потребителя,които биха ми харизали готовия си отбор.Ако не вярваш питай ?(handshake) :D (chuckle) |
#34 FC RAPID | 26.11.2016 16:58 |
220 Posts
Since 04.02.2011 |
Настава дума за това кои как си харчи парите.Всеки може да вкарва колкото пари си прецени в играта и да си печели виртуални титли това е въпрос на избор.Тук има явно финансово подпомагане на друг отбор което е забранено точка 9 от правилата на играта.В случая подпомагане с вип кодове или кредити и липса на fairplay с запазване на играчи.Правилата трябва да са еднакви за всички или още хора ще напуснат играта а и в момента сме малко за съжаление... |
#35 Removed user | 26.11.2016 18:09 |
62 Posts |
<blockquote><h3>FC RAPID написа:</h3>Настава дума за това кои как си харчи парите.Всеки може да вкарва колкото пари |
#36 Removed user | 26.11.2016 22:08 |
26 Posts |
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>От няколко сезона следя този отбор,защото исках да купя футоблисите от който е |
#37 Girondins Bordeaux | 27.11.2016 09:37 |
1108 Posts
Since 18.07.2010 |
Това ми е последния пост тук ,защото ми се повръща,и още повече че просто търсете под вола теле,въпреки че нямам нищо против да се излагате.Първо футболисти които са купени преди 5 сезона ,когато бяха на 24 не може да искате да нямат никакво развитие ...за ваше улеснение ще кажа че става въпрос за 6 футболиста които съм купила за средната цена,да ама на вас не ви стига ...нали сега ви е яд защо са при мен?..ще ви кажа и друго -при мен защото момчето си получи в пари всяка една тренировка ,която е направил.Колкото до защитника...за пореден път се изказваш неподготвен...всеки нормален мениджър знае че 29-30 годишните играчи са най-скъпи (всеки който е развивал до толкова години футболист).играча ми беше ненужен а скъп ,градих отбора който ми е в момента и исках да му взема кредита.нормално е на 31 години играча да не струва 2 млн.затова ко купих на максималната.но това всичко са престъпления срещу човечеството ,очаквам скоро да ме обвините и за войната в Сирия и за озоновия слой.. |
#38 Removed user | 27.11.2016 16:13 |
62 Posts |
ами повърни си (puke) не ме интересува какво имаш и какво си направил/ла8) яд ме е на това че анатемосваш и осираш хора за неща които и ти също си направил/ла та дори с забранена от т.9 гарнитура(chuckle) върни се в началото на темата и си прочети първия пост(rofl) (rofl) дали прилича на последния ти-на това ме яд:) жив/а и здрав/а |
#39 Myrtle_Beach | 02.12.2016 17:59 |
1328 Posts
Since 01.09.2007 |
Благодаря на всички, които писаха по темата , и на тези които ми писаха на лично. За мен, а предполагам и на всеки който има няколко излишни минути да преглежда трансфери на други отбори става ясно кога има нещо гнило. Както вече споменахме тази игра върви бавно и никой не би се лишил от най-натренирания си играч и пропуснал няколко сезона от развитието на отбора си за 1 Вип код или кредит. Най-жалкото за мен е безхаберието на собствениците на играта, защото аз въпреки всичко мисля, че с много желание играта може да стане пак популярна, печеливша и най-важното за нас потребителите - запълнени с реални играчи групи. Успех на всички и не забравяйте да протестирате срещу 'мултаците' и за в бъдеще(chuckle) (chuckle) |